Ds Lans wordt beroepen door Vaassen

NEDERLANDSCHE HERVORMDE KERK.

Drietal te Amsterdam (vac.-G. Mansvelt) : W. M. A. Kalkman te Katwijk aan Zee, T. Kloosterman te Leeuwarden en N. Luyendijk te Hoek van Holland — te Haarlem (vac-L. D. Poot): W. M. A. Kalkman te Katwijk aan Zee ; J. H. F. H. .Rappard te Dinteloord en , H. W. te Winkel te Sneek.

Beroepen te Lekkerkerk J. van Dijk te Schagen — te Doesburg dr. O. Ph. van Itterzon te Alblasserdam — te Wilsum (bij Kampen) J. ü. Abbringh te Groningen — te Moercapelle J. E. Uitman, cand. te Zeist — te Domburg (toez.) H. W. Lovink te Gramsbergen —te Schalkwijk D. E. J. Hupkes te Oosterwolde (Gr.) — te Rijssen J. H. van Schuppen te Lunteren — te VaassenG. Lans te Suawoude —• te Bergambacht en te Brandwijk H. A. de Geus te Huizen (N.-H.) — te Bergschenhoek J. E. Uitman, cand. te Zeist —• te Langweer (Fr.) J. W. Noteboom te Aagtekerke — te Wehl (toez.) C. M. van Endt, cand. — te Enter (Ov.) E. Schimmel te Ameide en Tienhoven — te Gelselaar (Geld.) H. ‘G. Groenewoud, cand. te Vriezenveen — te Linschoten j. E. Uitman, cand. te Zeist.

Aangenomen naar Nes en Wierum J. H. F. Engel, cand. te Groningen — naar Bemmel Th. J. H. Israël te Angerlo (verb, ber.)

Bedankt voor Groot-Ammers W. L. MuIder te Voorthuizen — voor Den Bommel (Flakkee) J. Enkelaar te Ouderkerk a.d. IJssel — voor Renswoude W. Rijnsburger te Polsbroek en Vlist — voor Velsen C. E. A. J. Gerrits te ‘s-Gravendeel — voor Genemuiden G. J. Koolhaas te Charlois ((Rotterdam) — voor Purmerland S. R. IHermanides te Valkenburg (Z.-H.) — voor Drachten (Evangelisatie) A. Keuzenkamp te Uithuizermeeden — voor Vierhuizen-Zoutkamp – K. G. Kwint te Terkaple — voor Midlum J. H. F. Engel, cand. te Groningen — voor Engel-j berts G. Nuis te Drempt — voor Hollandsche Veld (Z.-JQ.) J. F. Th. van der Linde te Heeg — voor Opheusden J. van Amstel te Putten (Geld.) — voor Sommelsdijk J. Enklaar te Ouderkerk a.d. IJssel — voor Gouderak B. Batelaan te Barneveld — voor Putten (toez.) B. ü. C. Steenbeek te Wierden — voor Bergschenhoek C. .van der Wal te Dirksland.

De Waarheidsvriend, 26 september 1930