Ds Pop bedankt voor Eemnes-Buiten

NEDERLANDSCHE HERVORMDE KERK.

Drietal te Maarssen J. J. Timmer te Ermelo, R. Bartlema te Zeist en B. N. B. Bouthoorn te Putten.

Beroepen te lerseke G. J. Streeder te Heinenoord — te Klundert P. Moerman te Stavenisse — te Rottum en Stitswerd M. N. W. Smit, cand. te Emmen — te Sluipwijk F. van Asch te Randwijk — te Rijnsburg iH. Stolk te Goutum — te Gouda G. Venema te Loosduinen — te Brandwijk K. J. van den Berg te Amersfoort — te St. Anna Parochie O. C. H. Bos te Roodeschool — te Enkhuizen C. Met te Zaandam.

Aangenomen naar Drogeham P. N. v. Schouwenburg te Midlum – naar St. Anna ter Muiden J. L. Adriani te Nes — naar Viissingen L. J. C. Verbeek te Heemse — naar Doetinchem P. Warners te Nederhorst den Berg — naar Ravenswaay J. D. Derksen te Stevensweert — naar Oostburg O. Faber te Nieuwendam.

Bedankt voor Glanerbrug J. Th. Meijer te Gendt — voor Eemnes-Buiten A. F. P. Pop te Vaassen — voor Monnikendam M. D. Gijsman te Nieuwe Pekela — voor BoxumnBlessum J. L. Faber te Zutphen — voor SjiiikemsËte : C; F. Bosboom te Gelselaar.

De Waarheidsvriend, 21 februari 1930