Ds Pop bedankt voor Oldebroek

NEDERLANDSCHE HERVORMDE KERK.

Beroepen te den Ham W. Wesseldijk te Sluipwijk — te Hazerswoude P. L. Kiehl te Echteld — te Kooten J. W. v. d. Nieuwenhuizen te Odoorn — te Leimuiden E. Jongens te Giessen-Oudkerk — te Sprang A. J. Westra Hoekzema te Zegveld — te Oudewater J. C. Wolthers te Onstwedde — te Oldebroek A. Luteijn te Genemuiden — te De Lier B. J. van Garderen te Nieuw-en St. Joosland — te Eemnes-Buiten 1. Kievit te Baarn.

Aangenomen naar Balk J. P. Buiskool te IJselmonde — naar Garderen N. Warmolts, cand. te Wezep — naar Sloterdijk J. F. van Duijne te Zaandam — naar Ter Aar S. C. Groeneveld te Leerdam — naar St. Maartensdijk Joh. de Bres te Bruchem — naar Maassluis B. J. van Garderen te Nieuw-en St. Joosland.

Bedankt voor Oosterwijk, Schelluinen en Willige Langerak N. Warmolts, cand. te Wezep — voor ‘s-Gravenhage dr. S. F. H. J. Berkeltoach van den Sprenkel te Rotterdam voor Suameer Th. Hellinga te Dantumawoude — voor de Vuursohe A. J. Westra Hoekzema te Zegveld — voor Opende H. J. Drost, cand. te Utrecht — voor Parrega B. S. Dijkstra te Sloten — voor Oldebroek (vac. Klomp) A. F. P. Pop te Vaassen — voor Huizen ‘G. Alers te Nieuw Lekkerland — voor Pernis J. P. van Leusden te Steenwijk — voor Wouterswoude J. A. van iNie te Zetten.

De Waarheidsvriend, 19 juli 1929