Ds Pop op drietal in Kampen

Drietal te Kampen : D. J. van de Graaf te Ede ; W. L. Mulder te Voorthuizen en A. F. P. Pop te Vaassen.

Beroepen te Koekange A. Oskamp, hulppr. te Wemeldinge — te Kortenhoef J. Bakker, cand. te Benschop — te Kethel O. S. Cazemier te Stavoren — te Minnertsga Th. Hettinga te Dantumawoude — te Haarlem W. A. Zeijdner te Oedemsvaart — te IJmuiden dr. G. P. van Itterson te Alblasserdam — te Scheveningen J. de Jong te Spijk — te Dinxperio J. S. Steenhuizen te Made — te Krimpen a.d.’Lek D. Th. Keek te Heteren.

Aangenomen naar Holten J. Jebbink te Steggerda — naar Kats M. Hansen, cand. te Utrecht — naar Boxmeer J. G. H. van Hoogstraten, cand. te Noordwijk aan Zee — naar Echteld A. Hoogendijk te Eist.

Bedankt voor Maasdam-Cillaarshoek O. Hinstra, cand. te Scharnegoutum — voor lerseke P. Hofstede te iNoordwijkerhout — voor Sint Annaland J. Bakker, cand. te Benschop — voor Goëngarijp P. Hulstra, cand. te Scharnegoutum — voor Eemnes-Buiten D. E. J. Hupkes te Oosterwolde.

De Waarheidsvriend, 10 januari 1930