Ds Van Wijngaarden bedankt voor Vaassen

NEDERLANDSCHE HERVORMDE KERK.

Beroepen te Doetinchem (toez.) M. D. Gijsman te Nieuwe Pekela — te Wemeldinge (als hulppred.) A. J. van iRhijn, cand. te Deventer — te Renswoude E. E. de Looze, cand. te Waddingsveen — te Leerdam (1e pr. pl., toez.) J. Enkelaar te Ouderkerk a.d. IJssel — te Noordwijkerhout J. van Noort, cand. te Utrecht — te Gorssel (toez.) J. H. C. Kamsteeg te ’s Heer Hendrikskinderen — te Krimpen a.d. Lek J. H. van Paddenburgh te Elspeet — te Hollandscheveld Zuid-Oost (Elim) W. Reus te Westkapelle — te Dorkwerd (toez.) B. J. Geerling te Burgwerd — te Gouderak F. van Asch te Randwijk — te Noordwolde E. P. Borgman te Franeker.

Aangenomen naar Wemeldinge (als hulppr.) A. J. van Rhijn, cand. te Deventer — naar Klundert J. F. Lijsen te Woubrugge.

Bedankt voor Hall bij Eerbeek (toez.) A. Oskamp te Hoorn (op Texel) — voor Oldebroek (vac. S. Goverts) B. G. C. Steenbeek te Wierden — voor Vaassen S. C. van Wijngaarden te Veenendaal — voor Rijssen (O.) W. L. Mulder te Voorthuizen — voor Zaandam-Oost A. Steen beek te Surhuizum — voor Linschoten (bij Woerden) D. E. J. Hupkes te Oosterwolde (G.)

— voor Zetten-Andelst E. V. J. Japchen te Maartensdijk — voor Denekamp J. van Noort, cand. te Utrecht.

De Waarheidsvriend, 14 november 1930