Ds Pop bedankt voor Kampen en wordt beroepen door Eemnes-Buiten

NEDERLANDSCHE HERVORMDE KERK.

Beroepen te Dokkum H. J. D. R. Theesing te Middelle — te Oostburg D. Fatoer te Nieiiwendam — te Wagenborgen M. J. A. Bouwers te Hardegarijp — te Qarsthuizen N. W. Smit, cand. te Emmen — te Bunnik Jhr. j. L. A. Martens van Sevenhoven te Utrecht — te Eemnes-Buiten A. F. P. Pop te Vaassen — te Spijkenisse F. C. Bosboom te Gelselaar — te Den Burg j. /vlortier te Zalk.

Aangenomen naar Hansweert A. van. Selms, cand. te Hilversum.

Bedankt voor Kampen A. F. P. Pop te Vaassen — voor Denekamp J. Mortier te Zalk — voor Buurse M. C. W. Wegeling te ‘sHeerenhoek — voor Hillegersberg H. P. Fortgens te Voorschoten — voor Blauv/kapel N. Warmolts te Wezep •— voor MenaMum H. P. Okken te Eexta — voor Haarlem W. A. Zeijdner te Dedemsvaart.

De Waarheidsvriend, 7 februari 1930