Ds Lans bedankt voor Vaassen en ds Van Wijngaarden beroepen

NEDERLANDSCHE HERVORiMDE KERK.

Drietal te Kampen (vac. A. van der Kooij) : E. V. J. Japchen te .Maarfènsdijk (U.) ; H. A. Leenmans Jr. te Delft en W. L. Mulder te Voorthulzen.

Klik hier!

Drietal te Rotterdam (vac. J. C. H. Scholten) : j. ‘H. Buinink te Rheden-De Steeg ; A. de Voogd te Vlissingen en dr. ü. Norel Jzn. te Leeuwarden.

Beroepen te Gouderak G. C. Severijn te Waarder (bij Woerden) — te Nijega en Elahuizen C. Ü. Buenk, cand. te Zeist — te Sellingen (toez.) T. van der Brug te Wolvega — te Vaassen C. B. van Wijngaarden te Veenendaal — te Nieuwendam M. Rosbergen te Westerlee (ür.) — te Denekamp j. van Noort, cand. en liulppre.d. te Utrecht — te Spijkenisse F. j. Fop te Uitwijk (N.-Br.) — te Loon op Zand E. V. J. japchen te Maartensdijk (U.) — te Uoëngarijp en Broek j. Tjebbes, cand. te Maarssen — te Hellevoetsluis (toez.) C. D. Buenk, cand. te Zeist — te Lage Zwaluwe F. j. Pop te ^Uitwijk (N.-Br.) — te Rijssen W. L. Mulder te Voorthuizen — te iHall (toez.) A. Oskamp te Den Hoorn (Texel) — te Oldebroek (vac. S. Goverts) B. ü. C. Steenbeek te Wierden — te Terhorne A. J. van Rhijn, cand. te Deventer — te Genemuiden E. Schimmel te Ameide en Tienhoven — te Klundert j. F. Lijsen te Woubrugge. ;

Aarigenonien naar Ferwerd M. Wiersum te Wester-Wytwerd — naar Amsterdam (vac. G. Mansvelt) T. Kloosterman te Leeuwarden — naar Midlum (toez.) A. Lootsma te Saaxum — naar Steenwijkerwold B. Dijkstra te Harich — naar Lemmer (hulppred.) S. Sietsma te Oosterzee — naar Meppel (vac. dr. A. H. Edelkoort) A. C. van Uchelen te Hoenderloo — naar Oosthuizen (N, – H.) F. B. Meyer te Gasselte (Dr.).

Bedankt voor Zeerijp P. Beijer te Overschild — voor Leiderdorp J. C. H. Romijn te Charlois — voor ‘Bennekom, Papendrecht en Zegveld W. Rijnsburger te Polsbroek en Vlist — voor Haarlem H. W. te Winkel te Sneek — voor Vaassen G. Lans te Suawoude — voor Soest (vac. J. C. W. Kruishoop) en Ooltgensplaat.

De Waarheidsvriend, 24 oktober 1930